Team kita

Xiamen Threestone Packing Co., Ltd. iku sawijining ISO 9001 lan BRC certificated, BSCI Produsèn sing wis specialized ing packaging fleksibel wiwit 1997 disetujoni.

produk utama kita sawetara saka medicine packaging, panyimpenan baby-care, packaging pangan, Festival hadiah packaging kanggo packaging sandhangan. produksi wis dileksanakake ing kelas 100.000 kamar resik GMP kanggo mesthekake kondisi kesehatan ketat. pabrik kita dilengkapi liwat 120 set mesin majeng.

 

We gati centricity customer minangka penting kanggo sukses bisnis lan kualitas sijine produk ing inti saka proses Manufaktur kabèh. Minangka produser anjog bahan packaging, kita usaha kanggo dadi ora mung Supplier paling, nanging uga partner strategis dipercaya kanggo klien kita.