ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

 • Нашата приказна

  основач нашата, Rongkang Чен смета дека пакувањето е важно за дневни потреби, како и луѓето треба да носат облека. Ние може да се види од пакување во секојдневниот живот. Па тој пронајдени се две други млади мажи за да започне производство на пластична амбалажа торбата и да се воспостави "THREESTONE" во 1997 година.

 • нашите производи

  Ние страсно верува дека храната и виното се одржи на власт да гради трајни врски, поставување на маса за живот и живееше. Ве покануваме да ни се придружат за искуство исполнет со незаборавни моменти гради врз основа на храна, вино и пријателство. Cheers!

 • нашите клиенти

  Погоре покажува нашите главни клиенти кои се дистрибуирани среќаваме светови.

 • Нашата приказна
 • нашите производи
 • нашите клиенти

индустрија ВЕСТИ

 • достигнувања

  Sample Engineering Drawing Achievements   2019 • Microwave Ready to Cook Pouches (Patent Pending) • New Milk bags without PAA, with very slight odor inside • New adaptor for direct pumping easier (Patent pending) • New plastic Holder to make breast feeding in the milk storage bag possible (...

 • R & D тим N нов развој

  Threestone има креативен R & D тим, кои се посветени на развивање на нови производи за да се исполнат и сопственик на 10 патенти за производи и подобрување на машини за различни клиенти до сега.