Нашиот тим

Xiamen Threestone материјал за пакување копродукции, Ltd е на ISO 9001 и BRC сертифицирани, BSCI одобрен производител што е специјализирана за флексибилни пакувања од 1997 година.

Нашите главни производи се движат од медицина пакување, складирање бебе грижа, пакување на храна, фестивал подарок пакување на облека пакување. Производството се врши во класа 100.000 GMP чисти соби за да се обезбеди строги хигиенски услови. Нашата фабрика е опремена со повеќе од 120 групи на напредни машини.

 

Ние ја сметаме корисничка насоченост како од суштинско значење за успех во бизнисот и квалитетот се стави производот во суштината на целиот процес на производство. Како водечки производител на материјали за пакување, ние се стремиме да стане не само најдобриот добавувач, но исто така сигурен стратешки партнер за нашите клиенти.