PRODUKTET

RRETH NESH

 • Historia jonë

  Themeluesi ynë, Rongkang Chen menduar se paketimi ishte e rëndësishme për nevojat e përditshme, si njerëzit duhet të veshin rroba. Ne mund të shohim paketimit në jetën e përditshme. Kështu ai gjeti dy burra të tjerë të rinj për të filluar prodhimin e qese plastike paketimit dhe ngritur "THREESTONE" në vitin 1997.

 • PRODUKTET tONA

  Ne pasion besojnë se ushqimi dhe vera të mbajë pushtetin në lidhjet trillojnë qëndrueshme, vendosjen në tryezë për një jetë të jetuar mirë. Ne ju ftojmë që të bashkohen me ne për një përvojë të mbushur me momente të paharrueshme të ndërtuara mbi ushqim, verë, dhe miqësisë. Cheers!

 • Klientët tanë

  tregon mësipërme klientët tona kryesore të cilat janë të shpërndara gjitha nivelet e botëve.

 • Historia jonë
 • PRODUKTET tONA
 • Klientët tanë

INDUSTRY LAJME

 • Arritjet

  Sample Engineering Drawing Achievements   2019 • Microwave Ready to Cook Pouches (Patent Pending) • New Milk bags without PAA, with very slight odor inside • New adaptor for direct pumping easier (Patent pending) • New plastic Holder to make breast feeding in the milk storage bag possible (...

 • R & D Ekipi N New Development

  Threestone ka një krijues R & D ekip, të cilët janë të përkushtuar për të zhvilluar produkte të reja për të përmbushur kërkesat e klientëve të ndryshëm 'dhe mbajnë mbi 10 patentave për produktet dhe përmirësime të makinave deri më tani.