Ekipi ynë

Xiamen Threestone Materiale Paketimi Co, Ltd, është një ISO 9001 dhe BRC certifikuar, BSCI miratuar prodhues që ka specializuar në paketimin fleksibël që nga viti 1997.

Produktet tona kryesore të shkojnë nga paketimin mjekësi, magazinimit Baby-kujdes, paketimit të ushqimit, Festivali paketimin dhuratë të paketimit veshje. Prodhimi është kryer në klasë 100,000 PMP dhoma të pastër për të siguruar kushte të rrepta higjienike. Fabrika jonë është e pajisur me mbi 120 grupe të makinave të avancuara.

 

Ne lidhje centricity konsumatorëve si thelbësore për suksesin e biznesit dhe cilësisë së produktit vënë në thelb të të gjithë procesit të prodhimit. Si një prodhues kryesor i materialet e paketimit, ne përpiqemi që të bëhet jo vetëm furnizuesit më të mirë, por edhe një partner i besueshëm strategjik për klientët tanë.