Tim kami

Xiamen Threestone paking Bahan Co., Ltd. mangrupa ISO 9001 sarta BRC certificated, BSCI produsén anu geus husus dina kemasan fléksibel saprak 1997 disatujuan.

produk utama urang dibasajankeun ubar bungkusan, gudang orok-jaga, bungkusan dahareun, festival kado bungkusan mun bungkusan pésta. produksi anu dipigawé di kelas 100.000 kamar bersih GMP pikeun mastikeun kaayaan kasehatan ketat. pabrik urang geus dilengkepan leuwih 120 sét mesin canggih.

 

Urang hal centricity customer sakumaha penting pikeun kasuksesan bisnis jeung kualitas nunda produk di inti tina prosés manufaktur sakabeh. Salaku produser ngarah bahan kemasan, urang narékahan pikeun jadi teu mung supplier pangalusna, tapi ogé pasangan strategis dipercaya pikeun klien urang.